Skoči na glavno vsebino
Pripravljeni smo za varnejše okolje na goriškem. Vedno z vami vedno pomagamo!

Servis RGA (servis gasilnih aparatov)

Dolgoletne izkušnje naših zaposlenih - gasilcev, sodobni informacijski in inovacijski pristop, visoka strokovna usposobljenost, skupinsko delo ter 44-letna tradicija preventivne dejavnosti v gasilstvu so jamstvo za strokovnost in kvaliteto.

Nenehno spremljamo tehnične novosti, predpise ter standarde in zagotavljamo redno usposabljanje naših zaposlenih serviserjev. Kakovost poslovanja potrjujejo pridobljena pooblastila domačih in tujih proizvajalcev gasilnikov ITPP - FIPIS, PASTOR, GLORIA, TOTAL, IBS - TOTAL, GALLUS, MOBIAK, ANAF, PROTEX, BAVARIA, NEURUPPIN in pooblastilo Ministrstva za obrambo, za opravljanje storitev na zakonsko reguliranih področjih.

Letno servisiramo preko 13.000 gasilnikov v javnih, zasebnih, stanovanjskih in gospodarskih objektih kot so: šole, vrtci, zdravstvene ustanove, policijska postaja in njene izpostave, pošte, knjižnice, lekarne, večstanovanjski objekti, občine in drugi občinski objekti. Pohvalimo se lahko, da našim storitvam zaupajo tudi večja znana podjetja in družbe na širšem območju Goriške.

Zaupajte nam, saj smo prepričani, da smo in želimo seveda tudi v bodoče ostati najboljši - kakovosten, prijazen in najcenejši ponudnik storitev preventivne požarne varnosti!
V primeru nesreče smo mi tisti, ki vam bomo pomagali.

VAŠE ZAUPANJE JE NAŠA SKRB!

Delovni čas servisa:

Ponedeljek-petek: 07:00 - 15:00,
Malica: 11:00 - 11:30

Sobota, nedelja in prazniki: ZAPRTO


Vodja servisa: Robert Šuligoj, inž.str.

Kontakt: 031 631 673
robert.suligoj@geng.si