Skoči na glavno vsebino
Pripravljeni smo za varnejše okolje na goriškem. Vedno z vami vedno pomagamo!

Servis IDA (izolirni dihalni aparati)

IDA, Izolirani Dihalni Aparati, predstavlja ključno opremo za gasilce, ki se soočajo s potencialnimi zastrupitvami z dimom ali strupenimi plini.

V gasilski enoti Nova Gorica že več kot 30 let skrbimo za varnost naših gasilcev, izpopolnjujemo svojo opremo in znanje ter zagotavljamo najvišjo raven zaščite.

S ponosom predstavljamo našo najsodobnejšo testno napravo, SMARTCheck, ki nam omogoča realnočasovni nadzor delovanja opreme.

 

Zakaj izbrati nas?

  • Pooblaščeni Serviserji MSA Auer: Smo ponosni pooblaščeni serviserji podjetja MSA Auer. Naši strokovnjaki so usposobljeni za odpravljanje morebitnih napak, ki se pojavijo na opremi, zagotavljajo njeno brezhibno delovanje ter s tem varnost gasilcev.
  • Plinotesne Obleke: Poleg izoliranih dihalnih aparatov smo eden redkih servisov, ki lahko testirajo in servisirajo plinotesne obleke. Skrbimo za njihovo pravilno delovanje, da gasilcem nudijo optimalno zaščito pred nevarnimi plini.

 

Naše Storitve:

  • Celovito čiščenje opreme IDA: Vključuje čiščenje mask, pljučnih avtomatov in hrbtišč aparata, zagotavljajoč s tem higieno in zanesljivo delovanje.
  • Testiranje, servisiranje in generalni remonti: Naši strokovnjaki opravljajo temeljite preglede, servisiranje in po potrebi generalne remonte opreme IDA, da je ta vedno pripravljena na najtežje izzive.
  • Polnjenje tlačnih posod: S posebno pozornostjo polnimo tlačne posode, ne glede na to, ali so iz kompozitnih ali jeklenih materialov. Zagotavljamo, da so posode pravilno napolnjene s zrakom, kar je ključno za učinkovito delovanje dihalnih aparatov.
  • Obdobni A-test (tlačni preizkus): Za vašo popolno brezskrbnost lahko poskrbimo tudi za periodične preglede tlačnih posod. Po potrebi jih pošljemo pooblaščenemu servisu, kjer strokovnjaki strokovno preverijo celovitost posod in zagotovijo, da so varne za uporabo.

 

Pri Servisu IDA smo zavezani k zagotavljanju varnosti naših gasilcev. Stopite v stik z nami za zanesljive, strokovne in celovite storitve, ki vam omogočajo, da se osredotočite na reševanje življenj.

Vaš zanesljiv partner za varnost - vedno in povsod.

Kontakt: servisida@geng.si